ÚJ

TAIYO LED Kültéri napelemes lámpa sötétszürke, sensor

  • Modern stílus 
  • Napelem és mozgásérzékelő
Cikkszám:
110164595
Maximális fényerő:
240 Lumen
IP védelem:
IP 54
LED lámpa:
igen
A teljes lámpacsalád megtekintése:
Lámpacsalád Megtekintése
Rendelhető
43 715 Ft
Részletek

A TAIYO LED kültéri napelemes lámpa sötétszürke színben, modern stílusú és praktikus megoldás a kültéri világításra. Nyomás alatt öntött alumínium testtel és opál polikarbonát árnyékolóval rendelkezik, amelyek biztosítják a tartósságot és az időjárásállóságot. A lámpa beépített SMD LED fényforrással rendelkezik, amely energiatakarékos és hosszú élettartamot biztosít. A 3000 Kelvin színhőmérsékletű fény kellemes, barátságos légkört teremt, míg a 240 lumen fényerő elegendő megvilágítást nyújt.

A lámpa integrált napelemmel és 2200 mAh-s Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely túltöltés elleni védelemmel van ellátva. Maximális töltési idő naptól 8 óra, működési idő teljes töltöttségnél 14 óra. Az IP54-es védelem biztosítja a por és fröccsenő víz elleni védelmet, így minden időjárási körülmények között megbízhatóan működik.

A TAIYO LED lámpa méretei: 20 cm magas, 12 cm széles és 18 cm hosszú, így könnyen elhelyezhető bármilyen kültéri falon. Az alkony- és mozgásérzékelő 3 programos beállításokat tesz lehetővé, biztosítva a maximális funkcionalitást. Az izzó cserélhető szakember által, ami növeli a fenntarthatóságot. A termék 2 év garanciával kapható, ami biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és a vásárlói elégedettséget.

Adatok
Felhasználás helye:
kültéri lámpa
Stílus:
Modern
Lámpacsalád:
TAIYO
Lámpatest színe:
sötétszürke
Lámpatest anyaga:
alumínium
Bura színe:
szatén
Bura anyaga:
polikarbonát
LED színhőmérséklet::
3 000 Kelvin
Szélesség:
12 cm
Hosszúság:
18 cm
Magasság:
9,4 cm
Beépített LED fényforrás típusa:
SMD LED
Izzó cserélhető?:
igen, szakember által
CRI:
80
Garancia:
2 év
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TAIYO LED Kültéri napelemes lámpa sötétszürke, sensor
TAIYO LED Kültéri napelemes lámpa sötétszürke, sensor
43 715 Ft